Då och nu

Mitt nyvaknade intresse för släktforskning har fått mig att samla på mig en del bilder från familje- och släktalbum. Att titta på de gamla svartvita fotografierna ger upphov till en mängd tankar. Om hundra år sitter kanske våra barnbarn och funderar över vår tid och våra tankar.

Syskon. Lilla flickan i hatt är troligtvis min mormor Rut.
Syskon?. Lilla flickan i hatt är troligtvis min mormor Rut.
Sysslingar fikar i gröngräset.
Sysslingar fikar i gröngräset.
Fika på ett rejält stenbord med fin service.
Fika på ett rejält stenbord med fin servis.
Inte riktigt samma kvalitet på bordet, men kaffet smakar säkert lika bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.