Om mig (light version)

Fika på ett rejält stenbord med fin service.

Jag är en man i mina bästa år. Lätt vidbränd men hoppfull och ser fram mot resten av livet. Jag har en hustru som jag älskar och beundrar och som jag har en enorm respekt för. Tillsammans har vi fyra barn som dagligen överraskar oss genom att vara mer än vi tror och vi lär oss ständigt på nytt genom deras ögon. Till vardagslivet hör annars en god portion naturupplevelser. Dessutom försöker jag bland husrenovering och allmän skötsel även hinna med att läsa böcker och ibland lite motion.

Existentiella frågor intresserar mig. Jag är kristen, men en dålig lärjunge. Jag är alltför kritisk och analyserande, samtidigt som jag kämpar med att öppna mig för det andliga mysteriet. Hur andlighet, vårt medvetande och fysisk vetenskap hänger samman kommer vi kanske aldrig fullt ut att förstå, men jag tror att allt hänger samman i en gemensam sanning. Därför är jag öppen för många ideer och tankar om vårt universum.

Sist men inte minst, trots mitt högstämda och allvarsamma tonläge, är jag oftast barnslig och lättroad. Jag gillar fantasier och övernaturligheter och det är inte sällan min hustru låter höra konstiga gnisslande läten och underligt skakar på huvudet då jag väljer film.

cropped-i_am_legend.jpg