Senaste inköpen betas av sakta men säkert

·

Här är ett urval av mina senast inköpta böcker:

Jag har läst sju av dem hittills och har alltså många spännande lästimmar framöver! 🙂
Just nu läser jag Sofi Oksanens Utrensning, men har inte riktigt kommit in i den ännu. De flesta som läst den menar att den är mycket bra, men det verkar just som om det är inledningen som kan vara lite förvirrande innan man får grepp om personerna och hur de relaterar sig till varandra.
Annars ser jag mest fram mot att få läsa George R. R. Martins A Dance with Dragons. Jag håller den dock lite på sträckbänken eftersom han tagit ganska lång tid mellan sina böcker och jag vill hålla serien aktuell i huvudet.
Jag inser också att jag borde läsa mer klassiker, men när det finns så mycket som är så spännande och samtidigt välskrivet så kan jag ibland ställa mig frågan varför. Tiden på jorden är kort och den nya litteraturen är ofta minst lika bra och livsviktig!